BERDENGUNG SEJAK OKTOBER 2010 - SEGALANYA DI SINI MENGGAMMIT MEMORI (Ala-ala Klasik Nasional FM)

Sabtu, 11 Disember 2010

Idea Tidak mati

foto sekadar hiasan
Tak perlu cerita panjang, lihat saja.
Jangan risau, tidak berbahaya buat yang sakit jantung dan lemah semangat.

Tiada mistik, sekadar bida'ah seni yang perlu wujud untuk memberi kesegaran baru. Apa yang penting di sini, kelangsungan idea yang berterusan.
SILA KLIK:
Still Life Still Alive.
Ha ha ha.

10 ulasan:

  1. salam ziarah...betul neh xdk pape??xberani nak klik..ehheh

    BalasPadam
  2. fuh, amazing, incredible, stunning, cool gila!

    BalasPadam
  3. karim jarang bagi kejutan virus kalau klik. hehe

    amacam? ada brani jadi orang biru itu? Gua semakin sembuh, anyway, teringin nak buat combine painting wajah masterpiece dengan diri sendiri, rambut kembang contiang Dali, macam nak siat siat dengan pisau saja, mentang2 ai demam!

    BalasPadam
  4. mama misae
    hehe saja nak share, senang-senangkan hati di hujung minggu.

    frida kodiang
    aku kalau jadi model painting selalunya tak boleh duduk diam, silap2 terbersin atau asyik nak korek hidung.. baguih la hang dah sehat, amcam lawatan Paintai Timur? baguih dok ada? semoga sehat selalu.

    BalasPadam
  5. hye :) u takde shoutbox ye? tak ley i nk bls. hehe. dtg jela x kisah pon. diri anda diundang. i follow u la :)

    BalasPadam
  6. salam kenal,

    berseni betul tu...

    BalasPadam
  7. sha:
    wahaha shout kat komen eh? no problem, terima kasih ya :D

    ati:
    salam kenal dan terima kasih, sekadar berkongsi :D

    BalasPadam
  8. kita follow dia..folo kita balik ye..kita follower dia yg ke89..nk shoutbox xdpt td..keep in touch..

    BalasPadam
  9. eh dia tengok kita
    eh dia jeling mata
    amboi mak senyum lagi
    amboi nona manis sekali
    -salleh yaacob
    wakaka

    baiklah puan qaseh, barangkali shoutbox itu tidak keluar kerana sambungan internet anda sedikit perlahan. ia wujud di atas sebelah kanan blog ini :)

    BalasPadam