BERDENGUNG SEJAK OKTOBER 2010 - SEGALANYA DI SINI MENGGAMMIT MEMORI (Ala-ala Klasik Nasional FM)

Sabtu, 6 November 2010

Root Beer

Apa kejadahnya pagi pagi lagi saya "mengidam" nak minum root beer. Mahu ke A&W? Itu All American Food, AmeriKKKa, imperialis, cowboy, kapitalis, kuat makan burger, berjambang pakai baju wifebeater minum whiskey, rednecks, kuasa nuklear, polis dunia, bla bla bla.. tapi saya nak minum juga sebab ianya sebahagian dari kemahuan hedonistik tekak yang selalu ingin berbahagia, lagi pun A & W bukanlah laku sangat macam Mek Donel dan tidak menggunakan buruh paksa bawah umur untuk goreng burger ha ha ha. Ini fastfood gaya orang tua sudah pencen ha ha ha.

Nota kaki : penulis masih muda dan bergetah, cuma gemar gaya lama. Harap maklum


"Mak nak ikutttt... Mak bawak hamster dalam sangkar skali boley?" Mama Auwzie

6 ulasan:

  1. hahahaha..kebetulan, itu juga antara fav tempat makan si Rambut Kembang. Wafel dia hat beraiskrim tu lazat.

    Apapun, satu fast food lama kat Sg Petani (tak ingat lah pulakkkk) memang kool. Kena tanya fakap balik. Aku rasa ang tau Karim.

    BalasPadam
  2. atok tak jumpo shoutbox ha.....atok komen sini yo la

    BalasPadam
  3. Mimah : McDota Fried Chicken kot... ha ha ha sedap sebab rempah di tak macam kentaki. Lama dah aku tak ingat.

    Suhaimi : maaflah, shoutbox dah rosak disambar petir ha ha ha

    -Zakaria (bagi pihak Karim yang sedang tidur)

    BalasPadam
  4. itu ada gakk.. dah ingat dah.. its Grandy's!! rare gilaaa.. hahaha..zakaria pun zakaria lahh..

    BalasPadam
  5. root beer sedap. yummy.. hehe...

    BalasPadam
  6. thihihi... cedapnye... esk esk esk.. tsstss.. tsstt.. aumm.. :)

    BalasPadam