BERDENGUNG SEJAK OKTOBER 2010 - SEGALANYA DI SINI MENGGAMMIT MEMORI (Ala-ala Klasik Nasional FM)

Rabu, 27 Oktober 2010

Gara-Gara Seluar

Suatu ketika berlangsung cheap sale melampau di sebuah pusat beli belah, segala umat bersesak-sesak. Lelaki dan wanita berpusu-pusu mengabiskan duit. Di satu sudut... (berdasarkan kisah benar)

Karim (Pelanggan) : Kak, saya nak seluar ini
Ita (Promoter) : Hah? Untuk siapa?
Karim : Iya Kak, seluar ini. Untuk saya lah.
Ita : Tapi tak boleh dik
Karim : Lah, apa pasal? Saya bayar cash lah kak
Ita : Bukan macam tu...
Karim : Dah tu? Ada orang dah booking kah?
Ita : Bukan. Kalau adik nak yang sesuai, pergi ke belah sana tu (tunjuk lokasi)
Karim : Tak, saya nak yang cutting macam ni, nampak rock sikit
Ita : Maaf dik, tolong lah jangan  buat akak macam ini...
Karim : Masalahnya, saya nak yang ini. Akak  ni kenapa?? Aduuuu...

Ita : Tak boleh dik, ya ampunnn...
Karim : Kak, saya kata saya nak seluar ini, dan saya nak bayar harganya! jadi apa masalahnya?
Ita : Adik, masalahnya ini seluar perempuan OK!! Tak reti???!!

"Mak yang vogue and very the diva ni jugak yang untung, pergi department mana pun promoter tak marah" - MAMA AUWZIE

5 ulasan:

  1. er..ada lelaki yang suka pakai panties pompuan tau..but not me.huhu

    BalasPadam
  2. ..baiknya kalau semua pakaian unisex, tak jadi kes macam itu, tapi timbul soal "citarasa khas" pulak.

    BalasPadam